Жінка у Горбакові самотужки погасила пожежу

Потім викликала «швидку» для себе і дітей

Сьогодні о 8-ій годині до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області від працівників Гощанської центральної районної лікарні надійшло повідомлення, що цього ранку близько 6-ої було госпіталізовано в реанімаційне відділення медзакладу трьох дітей 2010, 2009 та 2007 р.н., а також їх матір 1988 р.н. Діагноз потерпілих - отруєння продуктами горіння.

Оперативною групою Гощанського районного сектору ГУ ДСНС було встановлено, що потерпілі отримали травми під час пожежі, яка сталася цієї ночі близько 01:00, в приміщенні кухні власного житлового будинку розміром 10х8 м в с. Горбаків  Гощанського району по вул. Луговій. Господарка самотужки ліквідувала загоряння та викликала швидку медичну допомогу. Підрозділи ГУ ДСНС на гасіння не залучались. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено холодильник, газовий лічильник, меблі в приміщені кухні житлового будинку. Наразі причина пожежі встановлюється, повідомляють в ГУ ДСНС України у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень