В іноземців у Рівному вилучили арсенал квартирних відмичок (ФОТО/ВІДЕО)

Чоловіки перебували в Україні нелегально

У Рівному виявили іноземців, які ймовірно причетні до низки квартирних крадіжок. Патрульна поліція на Макарова зупинила автомобіль «Hyundai Coupe». У салоні авто перебувало троє іноземців. Під час перевірки документів в одного з них не виявилося жодних документів, тому уже у  відділку поліції правоохоронці встановлювали легальність перебування цих осіб в Україні. З собою чоловіки мали знаряддя для злочинної діяльності, розповідає прес-офіцер Нацполіції Ольга Ангелова:

Оперативники виявили в сумці чоловіків майже півсотні відмичок, викруток і кілька мобільних телефонів.

Під час перевірки працівники карного розшуку встановили, що усі троє: 48-річний житель Хмельницької області, 44-ох та 43-ми річні іноземці  раніше судимі за вчинення крадіжок з проникненням. Наймолодший із них до того ж не мав відповідних документів на право перебування в Україні. А у 2002 році органи міграційної служби вже видворяли його з території України. Крім того, відповідно до ухвали Луцького районного суду чоловік перебуває під домашнім арештом за вчинення крадіжки.

Нелегала доставили до міграційної служби для складання протоколу за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України.

Наразі оперативники перевіряють цих осіб на причетність до крадіжок на території Рівненської області.

Слідкуй за нашими новинами у  Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень