Водій з бурштином і під кайфом втікав від рівненських патрульних

Його спіймали

У Рівному поліція в чергове переслідувала злочинця. Напередодні близько 10-ї вечора рівненські патрульні спіймали порушника, який їхав до Рівного зі сторони Луцька по зустрічній смузі. Водій «BMW» не зупинився на вимоги правоохоронців.

Відтак п’ять екіпажів поліції наздоганяли зловмисника, проїхавши через центр міста до перехрестя Соборної - Чорновола - Міцкевича. Далі звернув на місцевича і вже рухався в бік виїзду з Рівного. Три машини заблокували BMW на вулиці Гагаріна біля Сарненського кільця. При затриманні горе-водій зізнався, що віз у багажнику бурштин, розповідає керівник батальйону Патрульної поліції Рівного Андрій Ліснічук:

На запитання поліцейських, чи є у нього в машині заборонені речовини, він сказав, що у багажнику в нього бурштин-сирець. Згодом слідчі виявили близько двох кілограмів каміння зовні схожого на бурштин, чи справді це сонячне каміння встановлять експерти. Крім того, знайшли два цоколя від денних лампочок та згорнуту в трубочку купюру номіналом дві гривні імовірно для куріння наркотичних речовин.

Слідчі на місці події встановили, що водій 96-го року народження з північних районів Рівненщини. На момент затримання юнак був під дією наркотиків. Унаслідок переслідування ніхто не постраждав, навідміну від переслідування, яке відбулося у п'ятницю ввечері. Про нього читайте тут.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень