У хмельницького водія вилучили 3 кг бурштину

Працівники поліції Рівненщини, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, затримали водія, який в салоні іномарки перевозив понад три кілограми «сонячного каміння».

26 грудня близько 19 години поблизу села Забороль Рівненського району працівники роти ДПС ДАІ, підпорядкованої Головному управлінню Національної поліції в Рівненській області, зупинили автомобіль «Volkswagen Sharan». За кермом транспортного засобу перебував 36-річний житель міста Хмельницький.

Під час перевірки реєстраційних документів та спілкування з працівниками поліції водій помітно нервував, що і викликало підозру у правоохоронців. Провівши візуальний огляд транспортного засобу, поліцейські виявили пакет, у якому було каміння бурштину вагою понад три кілограми.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського відділення поліції.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр). Вилучене правоохоронцями каміння направили на експертизу. Проводиться досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень