У Дубному з труби вирвався газ і загорівся

Напередодні по обіді до чергової служби пожежників надійшло повідомлення про загоряння газу на вулиці Набережна, 11. Детальніше про пригоду розповідає прес-офіцер ГУ ДСНС у Рівненській області, Юрій Лавор:

– За вказаною адресою було негайно направлено черговий караул 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно. Прибувши за вказаною адресою, було встановлено, що горить газовий стояк, який впритул розміщений до стіни житлового будинку. Існувала реальна загроза перекидання вогню на житловий будинок та поряд прибудований гараж, в якому знаходився автомобіль. Рятувальники відразу подали на гасіння пожежі водяний ствол. О 13:04 пожежу було локалізовано, а о 13:30 повністю ліквідовано.

Після ліквідації пожежі рятувальники ще декілька хвилин здійснювали охолодження газового стояка, поки працівники газової служби повністю не перекрили подачу газу. Наразі причина займання встановлюється.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень