У Дубні викрили цікаву аферу: шахраї не встигли натішитись отриманими тисячами гривень

Правоохоронці викрили нові шахрайські схеми на Рівненщині

Наприкінці травня дубенчанка віддала шахраєві сім тисяч гривень. Цими вихідними дубенські поліцейські встановили та розшукали шахраїв: 41-річного мешканця Чернігівщини та 48-річного жителя Запорізької області. Чоловіки саме «трудились» на теренах Вінниччини. Спільникам загрожує до трьох років ув’язнення.

Старший зі спільників 30 травня зайшов до продуктового магазину у Дубно, де працює потерпіла. Він розпитував її про вигаданого приватного підприємця, який нібито повинен купити у нього деталі до оргтехніки. У цю розмову мимохіть втрутився інший відвідувач крамниці – молодший із аферистів - який вдав, що також бажає купити ці деталі, адже він займається ремонтом побутових приладів. Чоловіки, не звертаючи уваги на продавця, почали обговорювати майбутню угоду. Домовились через деякий час зустрітись у тому ж магазині.

«Продавець» мав принести сто деталей, а покупець – сім тисяч гривень.

За кілька хвилин останній повернувся до магазину та залишив продавчині свій номер телефону, мовляв може затриматись і проґавити вигідну покупку. Згодом до крамниці зайшов і псевдопродавець і зателефонував за номером із записки. Чоловік на тому кінці дроту пояснював, що йому бракує часу та просив почекати. «Покупець» твердо сказав, що також поспішає.

Співрозмовник попросив дати трубку жінці – продавцеві.

Шахрай вмовив її розрахуватись за деталі, запевнивши, що невдовзі привезе їй гроші та забере товар. Першого червня жінка звернулась до поліції, адже ні того дня, ні наступного гроші їй не повернули.

Завдяки проведеним розшуковим заходам поліцейським вдалося вийти на слід зловмисників, які «дислокувалися» у Вінницьку область.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень