У Дубно автівка наїхала на пішоходів (ФОТО)

Водій втік з місця пригоди

Близько 16.30 години другого листопада на автодорозі "Київ-Чоп" поблизу міста Дубно сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав 30-річний киянин.
[media=73088]
На місці події слідчо-оперативна група встановила, що водій «AUDI A8», рухаючись у напрямку Рівного, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та з’їхав на узбіччя, де допустив наїзд на двох пішоходів.

Унаслідок ДТП 30-річний житель столиці отримав закритий перелом гомілки та був госпіталізований до Дубенської ЦРЛ. Його попутниця не постраждала. Молоді люди автостопом діставались із Карпат додому.
Кермувальник «AUDI A8» із місця події втік, залишивши машину у кюветі. Поліцейські проводить заходи із встановлення його особи та місця перебування.

Автомобіль із механічними пошкодженнями поміщено на територію Дубенського відділу поліції.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.
[media=73089]
До речі, ця ДТП сталася на тому ж місці, де 25 жовтня перекинулась вантажівка зі львівським сміттям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень