У Дубні автомобіль згорів вщент. Полум’я було величезне (ФОТО)

Ледь не підпалило сусідні машини

Дубенські вогнеборці вночі ліквідували пожежу у легковому автомобілі, повідомляє пресслужба ДСНС області. О пів на четверту ночі рятувальникам надійшло повідомлення, що в  м. Дубно вул.Грушевського горить легковий автомобіль.


На місці події був повністю охоплений вогнем легковий автомобіль марки Audi A5. Від сильного полум'я та температури почали загоратися два поряд розташовані автомобілі марки Volkswagen Amarok та марки SEAT Ibiza.


О 03:46 пожежу вдалося локалізувати, а о 04:17 повністю ліквідувати. Жертв та постраждалих немає.Вогнем знищено автомобіль Audi A5 2017 року випуску.

Два інших автомобіля вдалося врятувати. У SEAT Ibiza вогнем пошкоджено задній бампер, кришка багажника, номерний знак та стопи. У Volkswagen Amarok вогнем пошкоджено передній бампер та крило. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень