У Ді Капріо нова пасія

Актора застали за поцілунками з данською моделлю

Данська модель Ніна Агдал

Леонардо Ді Капріо вкотре довів, що позбутися старих звичок дуже непросто. Знаного любителя манекенниць днями застали за поцілунками з черговою знаменитою блондинкою, Ніною Агдал, моделлю Sports Illustrated.

Виданню Daily Mail вдалося отримати ексклюзивні фото, на яких Леонардо Ді Капріо і Ніна Агдал разом відпочивають на пляжі в Малібу (Каліфорнія) - і, судячи з «гарячих» поцілунків, їх відносини набагато більше, ніж дружні.

Чутки про те, що Леонардо Ді Капріо зустрічається з черговою моделлю, з'явилися ще кілька місяців тому, але отримали підтвердження лише тепер, оскільки актор вміло уникає папараці. Нова обраниця Ді Капріо - 24-річна модель з Данії, за своє коротку, але успішну кар'єру встигла знятися і в глянці, і в рекламних кампаніях для Victoria's Secret. У 2014 році вона знялася для обкладинки ювілейного, 50-го номера Sports Illustrated Swimsuit Issue з Кріссі Тайген і Лілі Олдрідж.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень