У департаменті будівництва Рівненщини — «махінацій» на мільйони

Порушення виявили аудитори

Рівненські архітектори напорошували на два мільйони гривень.

Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації не ефективно використав 2,1 млн грн.

Про це свідчать результати перевірки аудиторів за період з 01 грудня 2017 року по 31 травня 2019-го. Як повідомляє прес-служба обласного управління Західного офісу,

фахівці виявили факти виконання підрядником низки будівельних робіт, що не відповідали умовам укладених договорів підряду. Це, заданими аудиторів, привело до втрат 1,4 млн гривень з держбюджету.

Окрім того, зафіксовано порушення законодавства при нарахуванні та виплаті заробітної плати на суму понад 500 тис. грн, проведення зайвих виплат внаслідок завищення обсягу чи вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт на загальну суму 167,2 тис. гривень. Під час проведення ревізії департаментом відшкодовано 116 тис. грн. Керівнику надіслано вимоги про усунення решти порушень, повідомляють аудитори.

Матеріали, зібрані під час перевірки, передали обласному управлінню Служби безпеки України. Рівненську обласну державну адміністрацію теж повідомили про результати перевірок.

До слова, на момент перевірки очолював департамент будівництва РОДА Ярослав Мазярчук. Його звільнив новий очільник ОДА Віталій Коваль у вересні поточного року.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень