Депутати Рівненської облради поділили 33 мільйони

Саме таким було перевиконання, завдяки якому фахівці змогли владнати безліч питань

Тепер Рівненський театр отримає авто для гастролей, а для обласної організації інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату виділять кошти на спеціальну машину з підйомником. Ще два мільйони підуть на покращення харчування у будинках-інтернатах області. Не обділили коштами народні обранці медичні заклади та родини загиблих героїв АТО, каже директор департаменту фінансів Рівненської ОДА, Лідія Біляк:

– Кошти перевиконання спрямовані на додаткові соціальні видатки, які фінансуються з обласного бюджету. Зокрема, на виділення матеріальних допомог сім’ям загиблих учасників АТО. Кожна сім’я одержить суму допомоги – вона складатиме 40 тисяч на одну сім’ю. По 10 тисяч гривень виділяється на встановлення надгробних пам’ятників загиблим учасникам АТО.

Нагадаємо, на сесії облради щодо питання про перерозподіл бюджетних коштів не обійшлось без палкої дискусії. Депутат обласної ради Галина Кульчинська вкотре прохала колег підтримати її пропозицію забрати в чиновників можливість самотужки розподіляти кошти обласного бюджету в міжсесійний період. За її словами, неправильно, що мільйони бюджету розвитку ділить ОДА і затверджує лише бюджетна комісія обласної ради, яка складається лише з десяти депутатів. Також пані Кульчинська зазначила, що це порушує законодавство. Втім, народні обранці її пропозиції не підтримали і голова облради Кириллов заявив, що контролю над бюджетом в ради достатньо. Тож, згідно з рішенням облради, у міжсесійний період розподіляти гроші бюджету розвитку й надалі буде обласна державна адміністрація і затверджуватиме бюджетна комісія обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень