У будинку-інтернаті на Рівненщині – спалах COVID-19

Проводять службове розслідування

Нове вогнище коронавірусу зафіксували у Здолбунові.

У будинку-інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів коронавірусну хворобу підтвердили у 12 людей. Серед хворих – 6 працівників та 6 підопічних.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

У зв’язку зі спалахом хвороби голова Рівненської ОДА Віталій Коваль доручив провести службове розслідування щодо спалаху інфекції в закладі.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Створюємо комісію під керівництвом управління охорони здоров’я. Залучайте департамент соцзахисту та інших спеціалістів. Важливо визначити джерело інфекції для чіткого алгоритму дій та не допустити подальшого поширення хвороби. Оскільки дві третини підопічних перебувають у групі ризику, - зазначив Віталій Коваль під час засідання комісії ТЕБ та НС.

За словами директора департаменту соціального захисту населення ОДА Олексія Шамака, восьмеро хворих лікуються в стаціонарі, інші – на самоізоляції.

Відомо, що усі хворі з одного корпусу. Нині його ізолювали. В інтернаті працюють дві мобільні бригади медиків, обстежують контактних  осіб. Для локалізації спалаху проводять усі необхідні протиепідемічні заходи.

Щоб запобігти поширенню вірусу, голова ОДА Віталій Коваль доручив організувати в закладі вахтовий метод роботи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень