У Березному безпритульні котики стали «власниками» осель (ФОТО)

Їм спорудили будиночок

У Березному на Рівненщині благодійники збудували для безпритульних котів будиночок. Про це повідомила на своїй сторінці зоозахисниця Інеса Шишкіна:

Це стало можливим завдяки благодійникам, які взяли участь в акції «Добро є». Загалом зібрано 965 грн (детальніше на фото).

 

Звичайно, при нинішніх цінах дуже складно за такі гроші побудувати хороший утеплений будиночок на півтора десятка котів, але завдяки ініціативності, комунікабельності та рішучості Ірини Тинчук нам вдалося купити по закупочним цінам матеріали, знайти людину, яка за невелику плату зліпила те все до купи.

 

Попереду ще утеплення будиночку та кріплення жерстяного даху. «Клуб Лапа Березне» висловлює подяку всім, хто був причетний до виготовлення такого будиночку.

За словами Інеси Шишкіної, реакція «новоселів» свідчить про те, що на одному будиночку зупинятися не варто. Тож волонтери планують виготовити ще 2 таких оселі, ймовірно, з покращеною конструкцією.

Волонтери запрошують долучитися до благодійної ініціативи всіх охочих і лишили у тексті реквізити.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень