У 92 роки перемогла COVID-19: з лікарні Рівного виписали найстарішу пацієнтку (ФОТО/ВІДЕО)

Інфікувалася жінка від доньки

Довгожительку, яка вилікувалася від смертельної інфекції, сьогодні, 17 червня, виписали з інфекційного відділення в Рівному.

Лікарню Тетяна Гойчук покинула з донькою, в якої була важка форма коронавірусу. Першою захворіла саме 66-річна Любов Омельянець. Через кілька днів злягла і матір.

Зрозуміли, коли стала висока температура. Спочатку захворіла я, а потім бабуся. Але сімейний лікар зреагував і все зробив правильно, – розповіла Любов Омельянець.

У лікарні Любов перевели в реанімацію, мала важку форму пневмонії. А от матір перенесла коронавірус легко. Лікарі дивувалися станом організму, який стійко опирався інфекції.

Була кілька днів температура, але тяжкого стану не було. З перших днів контролювали всі показники, але на кисневій підтримці не була жодного дня, – зауважила лікар-інфекціоніст Інна Чишкевич.

Під час лікування довгожителька більше переймалася здоров’ям доньки, важко переносила розлуку. На виписку вже чекали в одній палаті. Думки про смерть навіть не припускала, дуже хотіла побачити ще правнуків.

Якщо на життя, то все нормально… Дякую лікарям, щоб Бог дав здоров’я та їхні діткам. Щоб лікували так всіх, як мене, – поділилася Тетяна Гойчук.

За своє довге життя Тетяна Гойчук всього двічі була в лікарні. І нині для рівненських медиків стала рекордсменом – найстаршим хворим, який здолав коронавірус.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень