У якому віці життя зміниться на 180°: визначте за датою народження

Кожна людина може за датою народження обчислити вік, який стане доленосним

Числа відіграють важливу роль у нашому житті і навіть можуть вказувати на долю. Вплив цифр на людину вивчає нумерологія. Гороскоп за датою народження може вказати на вік, у якому ваше життя кардинально зміниться, і навіть приблизно вказати на характер цих змін. Для цього потрібно всього лише провести нескладні підрахунки.

Як розрахувати найкращий вік у житті

Щоб обчислити вік, який стане для вас доленосним, розбийте дату народження на окремі цифри й додайте їх, щоб вийшло двозначне число.

Наприклад, людина народилася 15 серпня 1980 року. Тоді її доленосний рік за датою народження розраховується так:

  • 1+5+8+1+9+8 = 32

Отже, у віці 32 роки на неї чекають кардинальні зміни.

Значення цифр у нумерології

Щоб дізнатися, як саме зміниться ваше життя, подивіться значення кожної з цифр віку. У наведеному прикладі людина в 32 роки зануриться у творчість і познайомиться з важливими людьми.

  • Цифра 1. Це число означає лідерство, сміливі рішення, готовність взяти на себе велику відповідальність. Людина, якій випала така цифра, стане вольовою і рішучою, самодостатньою, прикладом для наслідування. Вона зважиться на справи, які ніколи не зробила б раніше.
  • Цифра 2. Це символ співпраці, комунікабельності, компромісу. Така людина буде мати корисні знайомства або налагодить спілкування зі старими знайомими. Однак вона часто забуватиме про власні потреби.
  • Цифра 3. Це число символізує креатив, нестандартне мислення, творчий початок. Ви не тільки покажете успіхи у творчості, а й надихнете інших. Для успіху важливо не лінуватися і не опускати руки, а доробити задумане до кінця.
  • Цифра 4. Четвірка означає працьовитість, організованість, професіоналізм. Зміни в житті такої людини будуть, найімовірніше, пов'язані з роботою. Вдало складуться стосунки з колегами.
  • Цифра 5. П'ятірка - символ азарту, різнобічності, авантюризму. Людина, якій випаде це число, відчує потяг до пригод і бунтарські пориви. А нудний побут почне її пригнічувати.
  • Цифра 6. Шістка - символ турботи і домашнього затишку. Така людина знайде своє щастя в сім'ї. Побутові клопоти і догляд за дітьми будуть для неї в радість.
  • Цифра 7. Сімка - символ мудрості, пізнання, духовних пошуків, а також гордості та егоїзму. Людина, якій випало таке число, відкриє для себе таємне знання.
  • Цифра 8. Ця цифра означає владу, успіх, повний контроль над своїм життям. Ви зможете контролювати речі, які раніше були не у вашій владі. Однак у гонитві за ідеалом ви будете нещадні до себе.
  • Цифра 9. Дев'ятка символізує альтруїзм, співчуття, добре ставлення. Якщо випала така цифра, то ви проявите надзвичайну доброту самі або відчуєте її на свою адресу.
  • Цифра 0. Нуль у нумерології символізує нескінченність і енергію. Це число підсилює і подовжує ефект від цифри, поруч з якою стоїть.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень