Магніт для грошей: 10 дат, коли народжуються найбагатші люди

При цьому повторюються ці дати - щомісяця

 3, 12, 21 та 30 числа будь-якого місяця

Чоловіки і жінки, що народилися 3, 12, 21 і 30 числа будь-якого місяця, мають великі шанси стати багатими та успішними в житті. Ці люди від природи наділені вмінням переконувати й мають яскраву харизму.

Вони випромінюють позитив і мають потужну енергетику, що в поєднанні з розвиненим інтелектом дозволяє їм створювати успішні бізнес-проєкти і досягати будь-яких поставлених цілей.


6, 15 та 24 числа будь-якого місяця

Згідно з нумерологією, люди, які народилися 6, 15 і 24 числа будь-якого місяця, вважаються обранцями долі. Ці дати надають їх власникам легкість у просуванні кар'єрними сходами або у відкритті власної справи, оскільки удача прихильна до них.


Ці люди мають  доброту, харизму, чарівність і здатність піклуватися про інших. Завдяки цим якостям вони швидко починають заробляти великі гроші.

Особливих успіхів можна досягти у  творчих сферах життя, особливо якщо це театр, телебачення чи кіно. 

 8, 17 і 26 числа кожного місяця

А народженим у ці дати, навпаки щастить з успішною кар'єрою в політики чи державних структурах.  Вони мають вроджені амбіції, стійкість до труднощів і невтомну працездатність. Ці якості допомагають їм не лише заробляти гроші, а й уміло керувати ними та збільшувати свій капітал.

Це від природи - лідери.  Вони здатні стати успішними менеджерами, політиками чи підприємцями. Нумерологія вважає цих людей «магнітами для грошей».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень