В якому місяці народжуються найгарніші люди, а в якому з найкращим здоров'ям

Ніякої магії, а тільки спостереження

Народжені з січня до березня

Найбільшу роль вітаміни грають під час І та ІІ триместрів вагітності. Його синтез в організмі відбувається під впливом сонячного світла. На 4-му тижні вагітності формується плацента, через неї вітамін D надходить до плоду. У мам січневих дітей це відбувається якраз на момент настання кліматичного літа. У майбутньої мами є всі шанси проводити час на сонечку, ніжитися на пляжі та гуляти на вулиці всю першу половину вагітності.

Це позитивно впливає на дитину: їй вистачає вітамінів, мікроелементів та ендорфінів, які виробляються в організмі мами від приємного літнього відпочинку.

 

Те саме можна сказати про лютневих і березневих дітей.

 Перші місяці вагітності їх мам припадають на пік спекотної пори, повної літніх задоволень. Який результат: малюк народжується із нормальною масою тіла та достатньою кількістю кальцію для формування міцного скелета. 

Народжені з травня до липня

За астрологічною версією красені та красуні народжуються у теплу пору року. Травневим дітям дістаються неймовірно виразні очі з густими віями, живий характер та природна чарівність. Вони мають гарну, міцну статуру і дуже життєрадісні. Червневих дітей зірки наділяють магнетичним шармом. Вони буквально притягують до себе погляди навколишніх, навіть якщо не мають канонічної краси. Чарівності їм додає легкий, компанійський характер та вміння наголошувати на своїх перевагах. 

Лідером за кількістю народження вродливих дітей астрологи називають липень. Цього місяця народжуються справжні Венери та Аполлони з променистою усмішкою та чуйним, але вольовим характером. Цих людей одразу видно у натовпі, від них начебто виходить внутрішнє світло.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень