У всіх одна: Психологи назвали спільну рису нещасних людей

Вони називають їх дорослими дітьми

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Спільною рисою всіх нещасних людей є незрілість. Все через неготовність нести відповідальність за своє життя. Щастя – це внутрішня робота, а нещастя – наслідок зовнішнього впливу.

У дитинстві всі проблеми вирішують батьки, а в усвідомленому віці доводиться розраховувати тільки на себе. І ось тут виникає проблема: неготовність нести відповідальність за своє життя, доросла «дитина», виявляється, не виросла і не розуміє, чому весь світ не допомагає в її безпорадності, – кажуть психологи.

Фахівці відзначають, що зріла людина вміє шукати щастя в повсякденному житті: радіє кар’єрним досягненням, новому дню, улюбленій родині. Зрілість допомагає зосередитися на довгострокових планах, не зупиняючись на тимчасових бажаннях, а незрілі особистості на це нездатні.

Джерело: Zhenskiy

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень