У Вінниці раптово зникла уся сім’я валютника з малою дитиною

Видалені навіть їхні сторінки у соцмережах

Скрін з відео

У Вінниці загадково зникла родина місцевого підприємця, який займався обміном валют на ринку. Він з дружиною та маленьким сином нібито поїхали на відпочинок - і за кілька годин зникли, - повідомляє Zaxid.media.

Володимир і Оксана Казьміни разом з сином Микитою дуже швидко зібралися і поїхали. Вікна в будинку так і залишилися відчиненими, у дворі валяються дитячі іграшки. Будинок в Яришівці неподалік від Вінниці сім’я купила рік тому.

Першою занепокоїлася старша дочка Оксани. Дівчина каже, що мама незадовго до зникнення говорила про поїздку на відпочинок в Одеську область. Востаннє автомобіль Казьміних зафіксували кілька днів тому на трасі під Житомиром. Після чого машину ніде не бачили.

Родичі пов’язують зникнення з грошима. У місті подейкують, ніби чоловік мав величезні борги.

"Він займався бізнесом. Багато з ким ввечері спілкувався, багато було планів на ранок. Пообіцяв людям, що зв’яжеться, компаньйонам по роботі", – розповів родич Володимира, Антон.

Займався Володимир обміном валют на місцевому ринку. Рідні допускають, що могли бути борги. У день зникнення він мав зустрітися зі своїми кредиторами.

У поліції вже відкрили провадження за статтею “Умисне вбивство” з позначкою “безвісти зниклі”. Правоохоронці припускають, що сім’я може ховатися через боргові обов’язки, але родичі бояться, аби не сталося найгірше.

Сім’я зникла навіть з соцмереж, їхні сторінки видалені.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень