Заборонити партію «проросійського блогера» Шарія (ФОТО/ВІДЕО)

Хорта спустили на Шарія (АК)

[media=191260]

Окружний адміністративний суд Києва взяв до розгляду позов Юрія Павленка. Активіст із Вінниці просить зобов’язати Мін’юст звернутись до суду щодо заборони діяльності політичної партії «Партія Шарія».

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на держпортал «Судова влада України».

Позивачем у справі виступив вінницький активіст Юрій Павленко на прізвисько «Хорт».

Останній відомий тим, що у грудні 2014 року він розірвав портрет президента Петра Порошенка і потоптався на ньому. Згодом його затримали і заарештували.


Йому інкримінували ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) і ч. 2 ст. 28 (злочин, скоєний групою осіб за попередньою змовою).

Хорт збирається порвати портрет Порошенка

У квітні 2016 році вінницький суд засудили Павленка до 4,5 років позбавлення волі, але в грудні вирок було скасовано в апеляції, а справу відправлено на повторний розгляд.

26 липня 2020 року Юрій Павленко розмістив допис у Facebook, в якому зазначив, що йому у справі проти партії Шарія потрібно у п'ятиденний термін внести судовий збір на суму 2522 грн. Також активіст закликав користувачів соцмереж долучатися до надання доказів і фактів у вказаній справі.

«Щодо обставин справ. Мною було виявлено численні порушення партією Шарія вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».


На своєму каналі в соціальній мережі YouTube Шарій Анатолій Анатолійович розміщує відеоматеріали з символікою своєї партії, де показує самого себе в образі Й.В. Сталіна…


Відеозапис від 06.04.2020 під назвою: «Мы построим много лагерей, но хороших» в заголовку містить колажне зображення Шарія в образі Сталіна. Починаючи з 49:45 Анатолій Шарій зізнаєтся, що він сам особисто зробив малюнок до даного відео. А також заявляє свою підтримку репресивної політики Сталіна», - наголосив Павленко.

Нагадаємо, що журналісти «Слідство.Інфо» нещодавно повідомили, що лідер «Партії Шарія» Анатолій Шарій володіє незадекларованою віллою в Іспанії вартістю мільйон євро.

За інформацією журналістів, в описі земельної ділянки та нерухомості сказано, що будинок складається з житлового поверху на 161 метр квадратний і підвалу на 69 метрів квадратних.


При цьому навколо будинку є сад на 5,2 сотки, а за ділянкою є пляж.

Нижче подаємо вам свіже відео Шарія, де він знову використовує образ Сталіна, але при цьому, дуже цікаво розповідає про те, як Офіс Президента Зеленського розкрадає мільярди з Фонду боротьби з Коронавірусом.

Чи можна йому вірити?

Натисніть плей для перегляду відео

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень