У вас вони точно є: які речі не можна зберігати в гаманці

Все це хоч раз було у вашому гаманці

Портмоне має дуже дивну властивість: начебто кладеш туди тільки гроші, а потім якось так виходить, що в ньому вже склад різної всячини — від зубочисток до фото першої вчительки.

Винен, звичайно, той, хто створив всі ці гаманці такими зручними, інформує Ukr.Media.

Але не кожну річ варто поспішно пхати у свій гаманець. Деякі з них тримати там не можна, тому що це загрожує різними проблемами.

Відразу всі картки

Ох вже ці відділення у гаманця! У них так хочеться засунути відразу всі свої банківські картки. А ще бонусні, подарункові та пропуск з роботи.

По-перше, якщо з гаманцем щось трапиться, то втратите відразу всі свої накопичення, знижки та подарунки. Та ще й на роботу не пустять!

По-друге, так можна розтягнути шкіру і зіпсувати гаманець.

Чеки та квитанції

Хоч їх і дають разом з грошима, але не варто необачно запихати метрові чеки в портмоне, тому що через них з'являється безлад. А ще тому, що в чеках міститься дуже отруйна і токсична речовина — бісфенол. А вона негативно впливає на мозок і репродуктивну систему. А ще може викликати онкологічні захворювання.

Хоча зберігати чеки — звичка хороша, адже ніколи не знаєш, коли він може стати в пригоді.

Записки з пін-кодами й паролями

Ми впевнені, що ви цього не робите, але все ж зобов'язані попередити. Якщо який-небудь перехожий знайде не тільки карти, але і папірець з якимись чотирма цифрами, то буде вдвічі щасливіший. А людина, яка втратила їх, вдвічі швидше попрощається зі своїми заощадженнями.

Запасні ключі

Не варто зберігати запасні ключі в гаманці, якщо не хочете організувати для злодюжок найкращий день на світі. Краще цього буде тільки прикріпити до ключа брелок з адресою.

Документ

Документи краще тримати вдома в вогнетривкому сейфі або, в крайньому разі, у верхньому ящику робочого столу. У гаманці вони в кращому випадку помнуться, і їх доведеться міняти завчасно, а це те ще задоволення, або випадуть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень