У сусідній з Рівненщиною області викрили військовика, якому бійці будували віллу

Тим часом його дружина торгувала державними харчами

Державне бюро розслідувань затримало заступника командира однієї з військових частин Львівщини. Посадовець дав вказівку бійцям будувати для нього маєток. 

Тож з середини липня солдати, замість виконання своїх обов’язків з оборони та захисту України, працювали на приватному об’єкті «командира». До ремонтно-будівельних робіт на своїй двоповерховій віллі він залучив 7 військовослужбовців, – йдеться у повідомленні ДБР.

Також відомо, що посадовець налагодив роботу підпільного магазину на території військового містечка. Магазином керувала його дружина. У ньому військовослужбовцям продавали харчові продукти, які держава офіційно виділяла для забезпечення військових.

За місцем проживання зловмисника правоохоронці провели обшуки. Правоохоронці вилучили документацію та велику суму грошей у різній валюті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень