У США зафіксували випадки міокардиту у дітей після вакцинації Pfizer

Зв'язок не підтверджений поки що

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

У США Центр з контролю та профілактики захворювань отримав повідомлення про вісім випадків міокардиту серед дітей 5-11 років, вакцинованих від COVID-19. Всі діти були щеплені вакцинами Pfizer-BioNTech.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Центр з контролю і профілактики захворювань США заявили, що отримали повідомлення про вісім випадків міокардиту (тип запалення серця), у дітей у віці 5-11 років, - пише видання.

Частота випадків міокардиту у хлопчиків у віці від 16-17 років може становити понад 69 випадків на мільйон після двох введених доз. Також майже 40 випадків на мільйон після другої дози у молодих людей у віці 12-15 років.

Фото ілюстративне, колаж Радіо Трек
Фото ілюстративне, колаж Радіо Трек

Поки в центрі з контролю і профілактики захворювань США не підтвердили зв'язок між випадками міокардиту і введеної пацієнтам вакциною.

Однак, в установі зазначили:

На момент вивчення даних було зроблено більше ніж сім млн вакцинацій віковій групі від 5 до 11 років. Діти отримали 5,1 млн перших доз і 2 млн других доз.

Згідно з даними CDC, всі зафіксовані випадки міокардиту мали легкі наслідки для пацієнтів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень