Співробітники військово-промислового комплексу росії нарешті «відкрили рот», – ГУР (ФОТО)

Персонал розбігається

Співробітники ВПК (ред. – військово-промислового комплексу) окупанта скаржаться на низьку зарплату та масові звільнення. ЗС рф втрачають цивільний персонал через відсутність відповідного фінансового забезпечення.

Це стало відомо з листа профспілкової організації цивільного персоналу ЗС рф по Сибірському регіону до голови уряду рф Михайла Мішустіна, який опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Співробітники нарікають на вкрай низьку оплату праці, при тому що протягом значного часу індексація взагалі не проводилась.

 

Крім того, автори листа стверджують, що «процес зниження укомплектованості військових частин та установ цивільним персоналом має стійкий характер». Через це відбувається масове звільнення кваліфікованих співробітників.

Відомо, що це вже не перше звернення профспілок рф щодо негативних наслідків міжнародних санкцій для російського ВПК.

Офіційно профспілка гаряче підтримує російське вторгнення в Україну, влаштовуючи різноманітні пропагандистські заходи. Втім, «не помічає» взаємозв’язку між введеними санкціями через війну та неспроможністю бюджету окупантів фінансувати їхню роботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень