У роботі депутатів Рівнеради – знову проблеми: Що сталося цього разу

Сесія так і не розпочалася, але депутатам вручили документ про зміни до бюджету

Сьогодні у Рівному мали продовжити засідання сесії міської ради, яку так і не завершили минулого четверга. Засідання мали розпочати через 15 хвилин після відбою повітряної тривоги, тобто, об 11:15, але сесія досі не почалася.

Втім, депутатам принесли документ, яким пропонують внести зміни до міського бюджету і збільшити видатки на 317 мільйонів гривень.

Майже половину цієї суми мають передбачити департаменту інфраструктури на ремонти об’єктів благоустрою, яких саме – не уточнено, пів мільйона хочуть додати департаменту муніципальної варти на реконструкцію приміщення, 22 млн – на ремонти шкільних туалетів та 35 мільйонів – на купівлю медичного обладнання. Якого саме і куди – невідомо.

Депутати обурені, адже ці зміни попередньо не обговорювали, вони бачать документ вперше, його навіть не погодила бюджетна комісія.

Цинізм ситуації полягає в тому, що всі ці видатки пропонують голосувати разом із 200 мільйонами на оборону. Тобто, якщо хтось не погодиться з таким розподілом і не підтримає документ, то і гроші на військові потреби теж не підуть.

Разом з тим варто зауважити, що поки в Україні триває воєнний стан (до слова, нещодавно його продовжили до 18 травня) капітальні випадки заборонені. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень