Тарифи на опалення у Рівному – врятовано. Що зробили депутати міської ради

Гроші на оборону міська рада розподілятиме уже після Нового року

Депутати Рівнеради менш як за 20 хвилин розглянули заплановані на сьогодні 2 питання.

Зокрема ухвалили зміни до бюджету, а саме – погодили прийняття 149 мільйонів гривень від держави, які підуть на компенсацію різниці в тарифах на централізоване опалення і гарячу воду. Ці гроші скерують двом підприємствам – Рівнетеплоенерго та Квасилівтеплоенерго.

 

Ще одна компанія, яка надає такі ж послуги, розрахунки на відшкодування не подавала.

Зауважимо, що цього опалювального сезону на компенсацію різниці в тарифах також виділили 240 мільйонів із міського бюджету. Нагадаємо, завдяки такій компенсації підприємствам вдається втримувати тарифи на послуги на чинному рівні та не підвищувати їх, що зараз зокрема заборонено урядовим мораторієм.  

Другий проєкт рішення, який розглянули сьогодні – надання пів мільйона гривень (чи засобів на цю суму) від Шведського агентства для пунктів незламності.

А по завершенню засідання голова обласної військової адміністрації й депутат Рівнеради Віталій Коваль ініціював скликати позачергове засідання на 12 січня, щоб передбачити гроші на галузь оборони.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень