У Рівному закрили одну з популярних автошкіл

Втім, закладі для навчання в області достатньо

Понад пів сотні автошкіл готують водіїв на Рівненщини. Майже половина з них працюють безпосередньо в обласному центрі.

Щоправда, цього року одному з навчальних закладів анулювали сертифікат про державну акредитацію, оскільки виявили порушення законодавства щодо підготовки водіїв.

 

Матеріали цієї справи розглядали й в поліції, але чи перебуває справа на розгляді зараз, у Регіональному сервісному центрі МВС інформацією не володіють. 

 До слова цього року в області 44% учнів автошкіл склали теоретичний іспит з першого разу. Ті, хто вирішили опанувати теоретичну частину самостійно, мають гірші результати. З першого разу іспит складають менше третини. Практичний іспит на Рівненщині з першого разу складає 37% учнів.

Торік на Рівненщині видали вперше понад 13 тисяч посвідчень водія. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень