У Рівному взялися за двори, загороджені для в’їзду транспорту (ВІДЕО)

Незаконно встановлені перешкоди, у т.ч. й шлагбауми, прибирають

У Рівному комунальники спільно з поліцією відновлюють безперешкодний проїзд до будинків. Місця, які потребують такого втручання, виявляють працівники ДСНС, оскільки саме їхній роботі заважає загородження прибудинкових територій.

Про це повідомляють у пресслужбі ДСНС Рівненщини.

Рятувальники нагадують, що у разі виникнення пожежі, головне, аби вогнеборці вчасно прибули на місце події. Проте у Рівному з цим серйозні проблеми.

Окрім перекриття в’їзду у двори шлагбаумами та встановлення інших перешкод, нормальній роботі надзвичайників заважають хаотично насаджені дерева та кущі і неправильно припарковані авто.

Управління ЖКГ Рівненського міськвиконкому спільно з представниками поліції в м. Рівне постійно проводять розкриття проїздів до житлових будинків, тому що це заборонено Правилами благоустрою міста.

 

Хотілося б зауважити, що відповідальність за стан утримання проїздів та під’їздів несуть власники та балансоутримувачі будівель і прибудинкових територій. Часто такі «барикади» встановлюють самі мешканці будинків, мотивуючи свої дії  безпекою дітей від проїжджаючих автомобілів, проте  цим порушуються Правила пожежної безпеки України, яким  передбачено, що оперативно-рятувальна служба  повинна мати можливість під’їзду до кожного житлового будинку, - йдеться у повідомленні. 

Додамо, що від початку року на Рівненщині зареєстрували понад 600 пожеж, більш як 70 із них сталися у Рівному. У вогні цьогоріч вже загинули 15 людей, ще 13 – постраждали.

На жаль, не завжди спецтехніка ДСНС може під'їхати до потрібного місця. Фото ілюстративне
На жаль, не завжди спецтехніка ДСНС може під'їхати до потрібного місця. Фото ілюстративне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень