Поліція Рівного відреагувала на шлагбаум в районі Хомка

Але чи це допоможе?

Нагадаємо, сайт Радіо Трек писав про те, що район, де мешкає міський голова Рівного Володимир Хомко, хочуть без дозволу відгородити шлагбаумом і навіть почали його встановлювати. 

Патрульні поліцейські побували на місці та склали протокол за частиною1 статті 139 Кодексу України про адмінправопорушення

Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення.

Покарання за цією статтею -

штраф у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин.

Окрім цього, поліцейські винесли постанову за частинами 2 та 3 статті 140 КУАП

Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт.

За цією статтею загрожує 

штраф у розмірі 20 та 30 неоподатковуваних мінімумів.

Також патрульні вручили припис на демонтаж шлагбаума.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень