Поліція покарала за написи на асфальті у Рівному

У п’ятницю патрульні притягнули до відповідальності причетних до фарбування оголошень на тротуарі

Протягом дня патрульним надійшло кілька звернень від громадян про надписи на асфальті, які з’являються в різних частинах міста.

Зокрема про те, що на вулиці Міцкевича на кільці перед пішохідним переходом невідомі особи пишуть оголошення.

Коли патрульні прибули на місце, вони виявили двох осіб, мешканців Житомирської області, які вже завершили писати фарбою оголошення на тротуарі.

На 19-річного та 18-річного громадян склали протоколи за ст.152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).

А от на на вулиці Шухевича на 39-річного киянина склали протокол за ч.1 ст.139 КУпАП (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення) за те, що

від перехрестя вулиць Льонокомбінатівська-Г.Безручка до будинку №10, що на вулиці Шухевича, на тротуарі писав білою фарбою інформацію рекламного характеру, чим забруднив покриття тротуару та створив перешкоду в рухі пішоходам.

Порушник забов'язався усунути наслідки свого правопорушення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень