На трасі «Київ-Чоп» більше 10 днів немає ДТП з потерпілими

Таке повідомили у Рівному на прес-конференції з БДР

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху, який триває в Україні з 8 по 14 травня, у Рівному відбулася прес-конференція, присвячена БДР (безпеці дорожнього руху). Учасники заходу обговорили актуальні проблеми місць концентрації ДТП та основні причини таких.

Наша головна мета — це зменшення кількості ДТП на автошляхах, — зазначив заступник начальника УПД ГУНП в Рівненській області Роман Штеба. — Працівниками поліції постійно проводяться профілактичні заходи як із учасниками дорожнього руху, так і з дітьми. Така робота триває систематично і, як результат, бачимо зменшення ДТП у поточному році.

Начальник відділу моніторингу та аналітичного забезпечення УПП у місті Рівному Андрій Крутень зазначив, що найбільш ефективними заходами профілактики є цілодобове патрулювання вулиць та доріг працівниками поліції:

У Тиждень безпеки дорожнього руху патрульні поліцейські приділяють максимум уваги інформуванню населення щодо безпечного поводження на дорозі та щодня проводять десятки профілактичних бесід в рамках превентивної діяльності. Особлива увага акцентується на автодорозі міжнародного значення «Київ-Чоп», де інтенсивність руху дуже висока. І вже сьогодні констатуємо, що більш ніж десять днів на цьому відрізку дороги немає автопригод із потерпілими.

Про проблему визначення ділянок концентрації ДТП в Рівному розповів начальник сектору безпеки дорожнього руху УПП Сергій Коханюк. Із його слів, дослідженням таких ділянок мають займатися місцеві органи самоврядування. Однак, із 2015 року в місті Рівному цього ніхто не робив. Відповідно у поліції немає актуальних даних щодо проблемних ділянок доріг, куди слід відправляти додаткові екіпажі поліції.

Начальник управління Укртрансбезпеки у Рівненський області Микола Коваленко наголосив на тому, що пріоритетним напрямом роботи для них залишається надання якісних адміністративних послуг та підвищення рівня безпеки перевезень, а тому профілактична робота із перевізниками проводиться регулярно.

Поліцейські звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути дисциплінованими, взаємовічливими на дорозі та неухильно дотримуватися ПДР.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень