У Рівному вперше публічно обговорять святкування Нового року. Усі охочі можуть долучатися

Самий час для кар'єрного росту від диванного експерта до громадського активіста (с)

Так виглядала центральна площа Рівного у 2020 році
Так виглядала центральна площа Рівного у 2020 році

Публічне обговорення цьогорічного святкування Нового року та Різдва відбудеться у Рівному у вівторок, 7 вересня. Про це інформує екоактивіста, заступниця керівника міського Тресту зеленого господарства Оксана Майборода.

Долучитися до заходу закликають усіх, хто має власне бачення, ідеї та пропозиції:

– Запрошую усіх охочих, хто має якісь ідеї/пропозиції чи бачення, яким має бути святкування Нового року та Різдва у місті, завтра об 11.00 в INFOHUB (вул. Словацького, 3а).

 

Там відбудеться публічний захід, під час якого обговорюватимуть різні альтернативи щодо облаштування простору та концепції святкування новороічних свят у Рівному.

До обговорення долучаться керівники департаменту інфраструктури та благоустрою (Руслан Гудима) та управління культури і туризму (Наталія Лозовська), які розкажуть про поточний стан справ і озвучать свої напрацювання та ідеї.

Усі учасники заходу також матимуть можливість поділитися своїми пропозиціями.

Під час заходу сформуємо загальну концепцію святкування, яка буде в основі до втілення цього року! – пише Оксана Майборода.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень