У Рівному визначили проєкти громадського бюджету озеленення, які допустять до голосування

Скільки їх?

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

22 з 30 проєктів громадського бюджету озеленення  допустити до голосування у Рівному.

Сьогодні на засіданні Координаційного комітету громадського бюджету підтримали  проєкт, який стосується створення комфортних умов для зайняття спортом у парку Хімік, облаштування рекреаційної зони перед міським палацом культури та влаштування велосипедного маршруту від «Чайки» до школи №24 в обласному центрі.

 

Вартість цих проєктів становить 990 тисяч гривень та мільйон.

Проголосувати за проєкти можна буде на платформі реалізації ідей для покращення міста з 10 до 24 грудня. Переможцями оберуть тих, які отримають найбільшу кількість голосів.

Так, малі проєкти мають набрати 200 голосів, а великі – 400. Якщо ж проєкти матимуть однакову кількість голосів, то перемогу отримає той, який раніше зареєстрували. У випадку, якщо проєкт зареєстрували одночасно, то виграє той, на який треба потрібно буде менше фінансування. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень