У Рівному відомому журналісту підпалили автомобіль (ФОТО)

На щастя, обійшлося без жертв

Сьогодні близько 4 ранку на вулиці Данила Галицького у Рівному сталося займання автомобіля. Внаслідок загоряння легковик зазнав значних ушкоджень.

Як стало відомо, машина належить місцевому журналісту Владиславу Ісаєву. Він особисто прокоментував інцидент, каже, що це — підпал і пов’язує його з професійною діяльністю.

Зокрема, він написав такий допис у Фейсбуці:

- Що може спонукати підпалити автомобіль людині, яка не має бізнесів, майнових спорів, не причетна до нелегального видобутку бурштину, не є представником, якогось кримінального угрупування і не займається політикою?

 

Хіба тільки її професійна діяльність.

 

Я все свідоме життя в журналістиці — критичній журналістиці. Тому єдина версія нічного підпалу мого авто — моя професійна діяльність, якої хтось дуже боїться. І цей «хтось» настільки боязливий, що йому навіть забракло духу висловити мені в очі своє «фе». Тож він тупо підпалив автомобіль.

 

Я поки не знаю, хто цей боягуз і що конкретно спонукало його на такий крок, але я точно знаю (і переконаний, він теж), що місто Рівне невелике. Тут всі один одного знають. А тому немає нічого такого, що можна було б приховати від журналіста. Тим більше із багаторічним досвідом роботи і дуууже широкими звʼязками.

 

Поки ж сподіваюсь на швидке і обʼєктивне розслідування цього підпалу нашими правоохоронцями. Заяву написав, необхідні свідчення надав.

 

Дуже хотілося б, пане Олександр Ганжа, щоб мій випадок не став черговим «висяком» у статистиці місцевої поліції, а поклав початок ряду гучних розкриттів подібних злочинів. І не лише в контексті тих, хто виконує такі підпали, а й тих, хто їх замовляє.

Наразі деталей події у поліції поки не оприлюднили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень