У Рівному в лікарню з інсультом потрапила «наймолодша пацієнтка» за всю історію центру (ВІДЕО)

Дівчину встигли повернути до життя

У Рівному в лікарню з інсультом потрапила 22-річна дівчина. Їй встигли надати необхідну допомогу і лікарі сподіваються, що процес відновлення буде вдалим. За час роботи інсультного центру, каже його завідувач Олександр Погребняк, це наймолодша пацієнтка. Повідомляє Суспільне Рівне.

— Ми працюємо три роки, то з особистого досвіду, поки що наймолодший інсульт був у людини 30 років.

 

А у цьому місяці маємо дівчину – 22 роки, розвинувся гостро-мозковий інсульт, вона перебуває зараз у нас на лікуванні.

 

Це у нас наймолодша пацієнтка, при чому ще одна рекордсменка, тому що їй встигли провести системне лікування, щоб врятувати життя і дати можливість подальшого відновлення від інсульту.

Кількість інсультів на Рівненщині, якщо порівнювати половину 2022-го року і такий же період минулого, зросла майже удвічі. Олександр Погребняк вважає, що причин цьому декілька: стрес через війну, а також раннє виявлення симптомів і звернення за допомогою.

Якими є основні симптоми інсульту, чому важливий психолог і в якому віці можна стикнутись із хворобою — спеціаліст розповів в етері Українського радіо Рівне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень