У Рівному створять десяток служб цивільного захисту

Кожна відповідатиме за свій напрямок, але функціонуватиме як загальна система

ФОТО ілюстративне

У Рівному узгодили перелік підприємств різної форми власності, які увійдуть до складу спеціалізованих служб цивільного захисту.

Загалом їх буде десять, як то енергетика, сільське господарство, інженерне забезпечення, медична служба і служба матеріального забезпечення.

До останньої зокрема увійшли приватні кафе та ресторани, магазини побутових товарів та продуктів, які у випадку надзвичайної ситуації будуть забезпечувати життєдіяльність громади. Усі медзаклади місто відповідатимуть за допомогу населенню, а більшість рівненських ЗМІ - за оповіщення. 

Зауважимо, що це не єдиний проєкт рішення виконкому щодо функціонування системи цивільного захисту у Рівного. Окремими проєктами Рівне стане частиною державної системи цивільного захисту, та є окремі рекомендації дій для населення у випадку надзвичайних ситуацій. 


Рішення мають узгодити члени виконавчого комітету.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень