У Рівному шукають супервчителів: є вакансії

Це державний проєкт

У Рівному шукають Супервчителів. Незабаром у Рівненській обласній дитячій лікарні відкриється «Школа супергероїв», у якій навчатимуться маленькі пацієнти. На сторінці міського управління освіти у Фейсбуці опублікували оголошення про набір викладачів для нового освітнього центру.

Зокрема, шукають супервчителів української мови та літератури, математики, історії, англійської мови та інформатики.

 

Педагоги проводитимуть заняття з дітьми в груповій та індивідуальній формі в класі, а також просто біля лікарняного ліжка. 

Засновником державної установи «Школа супергероїв» є Кабінет Міністрів України. Отримати консультацію щодо цього можна за номером:

+38-(096)-256-35-53

До слова, «Школа супергероїв» - не новий проєкт для нашої країни. Такі освітні центри вже функціонують у багатьох медзакладах України, там де діти довго перебувають на лікуванні. До прикладу, в «Охматдиті».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень