У Рівному помер відомий хірург (ФОТО)

Юрій Куроченко пропрацював у міській лікарні – 50 років

Центральна міська лікарня сьогодні у скорботі. З життя пішов Юрій Куроченко - висококваліфікований спеціаліст, лікар хірург-проктолог, фахівець своєї справи, надзвичайно талановита, інтелігентна і чуйна людина, лікар-наставник, педагог, який своєю повсякденною працею рятував пацієнтів.

Куроченко Юрій працював хірургом в міській лікарні з 1979 року у відділеннях планової та гнійної хірургії, лікуючи проктологічних хворих.

 

У січні цього року колектив лікарні привітав його із 50-річчям трудової діяльності.

Лікаря не стало внаслідок важкого онкозахворювання. У березні Юрію Куроченко виповнилося 75 років.

Професія лікаря – одночасно важкий труд і неймовірне задоволення. Особливо, коли бачиш результат своєї праці та чуєш слова вдячності від людей.

 

Я з радістю йду щодня у лікарню, мені приємно спілкуватися з колегами, проводити огляд хворих і стояти за операційним столом.

 

Дякую долі, що вчасно дала зрозуміти, в чому моє покликання, і дарує сили та натхнення працювати й надалі, - розповідав Юрій Куроченко про свою роботу.

Редакція Радіо Трек висловлює співчуття рідним та близьким, а також колективу Юрія Куроченка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень