У Рівному півторарічний малюк, замкнений в авто, «викликав» копів. Де була матір?

За криками малого спостерігали перехожі 

«В автомобілі понад годину плаче дитина». Такий виклик опрацьовували у вівторок, 7 грудня, патрульні Рівного. 

 - В обід на вулиці Замковій перехожий помітив автомобіль Renault Scenic, а в ньому — малолітню дитину віком близько півтора року.

 

Малюк плакав. Чоловік спостерігав за автомобілем, з його слів, понад годину і коли зрозумів, що маля вже надто довго перебуває саме — викликав поліцію.

 

Коли прибув екіпаж, то під час спілкування з заявником підійшла 47-річна власниця автомобіля та матір дитини й повідомила, що змушена була залишити її, позаяк мала нагальні справи, - йдеться у повідомленні патрульної поліції Рівненської області. 

Патрульні повідомили про випадок ювенальну превенцію. 

Нагадаємо, наприкінці листопада цього року у Львові поліцейські відволікали мультиками замкнену в авто дитину. Щоправда, у тому випадку копів викликала жінка, яка повідомила патрульним, що автомобіль закрився, а всередині залишився її півторарічний син та ключі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень