У Рівному судили пенсіонера, бо продавав молоко на вулиці

У невстановленому місці

У Рівному пенсіонера, який продавав молоко на вулиці, викликали до суду. Чоловік торгував у непризначеному для цього місці на вулиці Сагайдачного.  

Як йдеться у постанові Рівненського міського суду, матеріали про порушення надійшли від поліції. Чоловіка визнали винним у торгівлі з рук на вулицях, площах, у дворах, під`їздах, скверах та в інших невстановлених місцях.

Однак суд врахував, що це пенсіонер, суспільну небезпеку правопорушення, тому вирішив від покарання його звільнити, обмежившись усним попередженням.

Невідомо, чи почув це попередження пенсіонер, адже на суд він не приходив. Подібні рішення винесли ще щодо кількох рівнян, які торгували на вулиці.

Зокрема на Князя Романа. Там є чималий стихійний ринок, який влаштували неподалік ринку на Північному. Кажуть, що на тротуарі краща торгівля. Суд так само обмежився усними попередженнями.

Зокрема, через те, що порушення малозначимі, а також підсудні раніше до відповідальности не притягувалися. 

Нагадаємо, що на центральному ринку погодилися знизити вартість оренди місця, аби стихійна торгівля з Сагайдачного перейшла у законне русло.

Самі ж торговці готові йти на ринки, якщо їх туди дійсно поженуть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень