У Рівному офіційно обмежують кількість місць у тролейбусах

Відповідно до карантинних обмежень, що діють у «жовтій» зоні

«Рівнеелектроавтотранс» офіційно повідомило про зменшення пасажирських місць у тролейбусах міста.

На жаль, після переходу Рівного до жовтої карантинної зони, спричиненого збільшенням кількості заражень коронавірусом, ми змушені повернутися до непопулярного заходу - обмеження кількості пасажирів у тролейбусах сидячими місцями, - йдеться на сторінці перевізника.

Відповідне рішення ухвалили під час міської комісії ТЕБ та НС 22 вересня, а також цього вимагає постанова Кабміну.

Обмеження кількості пасажирів - це велика неприємність як для Вас, так і для нас як перевізника, однак ми ЖОДНИМ ЧИНОМ не можемо на це повпливати. Будь ласка, не виливайте негативні емоції на кондукторів та водіїв - вони працюють для Вас, і лише виконують розпорядження органів влади, - закликають пасажирів у «Рівнеелектроавтотрансі».

Також перевізник окремо звернувся до пенсіонерів, з проханням обмежити кількість поїздок у ранкові та вечірні години, коли більшість містян дістаються на роботу та навчання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень