Хто без маски — сплатить штраф: у Рівному громадський транспорт «штормлять» рейди

Маски і курсування транспорту взаємозалежні речі

Іван Фурлет - у масці - раніше хвалив рівнян. Це фото з житомирської маршрутки, яке Фурлет опублікував на власній сторінці у ФБ

Через перехід Рівного до «жовтої» зони збільшення кількості перевірок громадського транспорту не буде.

Рейди на дотримання карантинних заходів проводять регулярно.

У тролейбусах наявність масок у пасажирів пильнують контролери, а от у маршрутках люди часто ігнорують таку вимогу, говорить начальник міського управління транспорту Іван Фурлет:

Якщо буде погана дисципліна пасажирів щодо носіння масок, будемо публічно проводити всі перевірки, аби більша кількість населення зрозуміла важливість носіння масок.

 

Люди повинні розуміти, що зростання кількості захворювання може спричинити введення обмеження руху громадського транспорту взагалі.

Окрім дотримання маскового режиму під час рейдів перевіряють і дотримання допустимої кількості пасажирів у салоні, їх не може бути більше, а ніж місць для сидіння.

За відсутність маски пасажирам загрожує близько 200-т гривень штрафу, а водій, який перевозить більше осіб, заплатить 17 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень