У Рівному одне з управлінь міської ради розтратило понад 28 млн грн

Обласні аудитори провели ревізію

Фахівці Держаудитслужби в Рівненській області провели перевірку закупівель міським Управлінням капітального будівництва (УКБ) та виявили порушення, які призвели до втрат з міського бюджету на суму 28,7 млн гривень.

Порушення стосувалися закупівлі робіт із будівництва мереж електропостачання на стадіоні «Авангард». За відсутності потреби у збільшенні потужності наявних інженерних мереж електропостачання до розрахунку для підготовки стадіону до опалювального сезону внесли витрати на будівництво та підключення трансформаторної підстанції до «Авангарду».

У результаті Управлінню містобудування, як головному розпоряднику коштів міського бюджету, надали неправдиву інформацію й документи, що призвело до зайвого отримання УКБ 28,7 млн грн бюджетних коштів, які надалі витратили на цілі, що не відповідають бюджетним призначенням.

За нецільове використання бюджетних коштів аудитори застосували до УКБ фінансові санкції. Матеріали ревізії передали до Рівненської окружної прокуратури.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень