У Рівному обиратимуть нового керівника діагностичного центру

Зокрема уже оголосили про початок приймання документів

У вівторок відбулося перше засідання окремої конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. Віктора Поліщука».

Члени комісії оголосили про початок приймання документів.

Охочі очолити діагностичний центр мають подати свої документи до 13 жовтня у Рівненському обласну раду, майдан Просвіти, 1 каб 328.

Кандидат на посаду повинен відповідати певним вимогам:

  • мати вищу освіту II рівня за ступенем за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація та управління охороною здоров’я»
  • стаж роботи на керівних посадах 7 років
  • Підготувати план розвитку закладу на три – п’ять років

Розгляд поданих заяв на участь у конкурсі, заслуховування кандидатів на посаду та проведення з ними співбесіди відбудеться 18 жовтня, початок о 10:00.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень