У Рівному намагаються швиденько узаконити будівництво ще однієї церкви

Дім молитви уже готовий на третину

Релігійна громада хоче узаконити будівництво храму. Йдеться про молитовний будинок на вул. Євгена Коновальця, 2 у Рівному.

Минулого тижня на сайті міської ради оприлюднили дуже цікавий проєкт рішення, який стосується «Церкви християн віри євангельської «Жива надія».

Автори документа пропонують депутатам проголосувати за те, щоб припинити релігійній громаді право постійного користування земельною ділянкою площею 1600 кв.м, і водночас передати цій же громаді цю ж ділянку у постійне користування – для будівництва та обслуговування будівель громадських і релігійних організацій.

Необхідність ухвалення такого рішення виконавці обґрунтовують тим, що там вже є незавершене будівництво молитовного будинку, готове на третину.

Зрештою, рішення залежить лише від результатів голосування депутатів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень