У Рівному запрацював «Центр комплектації фасадів»: там економлять кошти та час людей (ФОТО)

«Центр комплектації фасадів» відкрили у магазині будівельних матеріалів «Століт» у Рівному.

Група компаній «Століт» працює вже понад 20 років. Вона займається виготовленням пінополістирольних плит та сухих будівельних сумішей.

За багато років компанія добре себе зарекомендувала на українському ринку будівельних матеріалів.

Вона має тисячі задоволених клієнтів та сотні позитивних відгуків від майстрів, які наголошують про легкість, зручність та якість у використанні будівельних матеріалів торгової марки «Століт». Саме виробництво та зручне місце розташування потужностей дає можливість отримувати товар у будь-якому куточку України за лічені дні.

У зв'язку зі значними темпами розвитку ринку фасадного утеплення та оздоблення, у магазині будматеріалів «Століт» відкрили «Центр комплектації фасадів». Там клієнтів ознайомлюватимуть із загальновідомими та інноваційними фасадними рішеннями – від загальновідомих українських до передових європейських брендів.

Крім того, у магазині будматеріалів рівняни зможуть ознайомитися із широтою асортименту, повним  спектром послуг – від професійних консультацій, прорахунків до виконання робіт бригадами майстрів, що дозволить мешканцям міста комплексно підійти до питання утеплення, оздоблення фасаду та обрати свій варіант, орієнтуючись на ціни.

Фахівці «Центру комплектації фасадів» зекономлять ваші кошти та час.

За консультацією можна звернутися у магазин будматеріалів «Століт», що на вулиці Коновальця, 3Б. Він працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 19:00 години. А також  у суботу з 9:00 до 17:00 год.

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень