У Рівному матір повідомила, що патрульна оштрафувала її 4-річну доньку: деталі інциденту (ФОТО)

Штраф становив 510 грн

У Рівному поліцейська оштрафувала 4-річну дівчинку. Такий допис опублікував анонімний учасник у групі Ровно. Твой город / Рівне. Твоє місто у Фейсбуці.

Зокрема, ймовірно жінка, написала таке:

- Хочу «подякувати»  патрульній поліціянтці за те, що виявила особливо небезпечного злочинця, мою чотирирічну доньку, і виписала штраф 510 грн! Краще дивилися б уважніше, як водії не пропускають дітей на пішохідному переході.

Виявилося, що штраф отримала таки жінка, а не дитина. У коментарях користувачка уточнила, що вона їхала у машині разом з дитиною. Однак перевозила малечу без автокрісла. За це й отримала покарання.

Допис зібрав купу коментарів у стилі:

- Звісно, поліцейська ж не права, це ваша дитина і ви маєте право розмазати її у ДТП. Тим більше у вас є запасні діти.

Жоден з дописувачів не став на сторону жінки, тож згодом допис просто видалили.

Нагадаємо, у 2019 році в Україні набув чинності закон про покарання за перевезення дітей без автокрісла. Відтоді за це порушення передбачений штраф, розміром 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - 510 грн.

Якщо вдруге когось з батьків чи опікунів спіймають на перевезенні дитини без автокрісла, доведеться заплатити вже 850 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень