У Рівному хочуть закрити популярну точку продажу морозива

Чи нададуть власнику бізнесу альтернативне місце для торгівлі не відомо 

У Рівному зникне популярна точка продажу морозива. Рівненський виконком опублікував проєкт рішення, де йдеться про відмову підприємиці у надані дозволу на розміщення точки продажу морозива з холодильника.

Йдеться про місце між першою аптекою та магазином Рошен, що на майдані Незалежності.

Своє рішення виконком аргументує тим, що на майдані відбуваються прощання з полеглими Героями, загальнонаціональна хвилина мовчання та стоїть вулична інсталяція «Ціна незалежності».

 І саме з метою належного вшанування пам’яті захисників України та формування в  суспільстві високих моральних цінностей підприємиці не дозволять там торгувати морозивом.

Це рішення згідно з законом підприємиця може оскаржити у суді. Нагадаємо, що єдиний податок який сплачують ФОПи  у повному обсязі зараховується до місцевих скарбниць та займає друге місце у структурі їх надходжень після ПДФО.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень