У Рівному чоловік прийшов до ресторану з «гранатою»

Хуліган був напідпитку

36-річного чоловіка, який гранатою погрожував відвідувачам ресторану, затримали у Рівному.  

Напередодні близько 17 години невідомий зайшов до одного з ресторанів, зробив замовлення та заснув. Прокинувшись, чоловік придивився до кожного відвідувача, а потім дістав з кишені предмет, схожий на гранату, поклав його на стіл і сказав: «То що? Поговоримо?»

В цей момент адміністратор закладу натиснула «тривожну кнопку», а деякі відвідувачі спробували вмовити чоловіка заспокоїтись й вивели його на вулицю.

Як повідомили в управлінні поліції охорони області, граната виявилася муляжем, а сам хуліган був напідпитку. Правоохоронцям чоловік пояснив, що нібито інші відвідувачі закладу були вороже до нього налаштовані.  Тепер правоохоронці вирішують питання щодо притягнення бешкетника до відповідальності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень