У Рівнераді створять ще один департамент. І «додадуть» чиновників

Інвестиції та громадське харчування «поєднають»?

Новий департамент – економічного розвитку, планують створити в Рівненському міськвиконкомі. Для цього планують об’єднати кілька профільних управлінь: економіки, торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення та з питань стратегічного розвитку й інвестицій. Відповідний проєкт рішення опублікували на сайті Рівнеради.

 - Для створення Департаменту економічного розвитку Рівненської міської ради необхідно передбачити бюджетні кошти, оскільки буде збільшено чисельність працівників. Нині чисельність працівників виконавчих органів Рівненської міської ради, що зливаються - 43, планована - 51.

 

Новостворений виконавчий орган Рівненської міської ради буде працювати відповідно до задекларованої мети продовжуючи виконання раніше визначених завдань, в межах повноважень виконавчих органів Рівненської міської ради, що зливаються, та шляхом реалізації у практичній діяльності нових актуальних напрямків роботи, пов’язаних з сучасними тенденціями та можливостями для прийняття рішень.

 

З метою розгляду проєкту постійними комісіями Рівненської міської ради та безпосередньо під час пленарного засідання сесії Рівненської міської ради доповідачем визначено Кречкевича Ігоря Миколайовича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (за напрямком), - йдеться у проєкті рішення опублікованому на сайті Рівнеради.

У проєкті рішення йдеться про те, що кандидатом на посаду директора департаменту буде начальник управління економіки Володимир Липко.

Департамент розміщуватиметься за адресою: вул. Поштова, 2

Питання, імовірно, розглядатимуть вже найближчої сесії Рівнеради. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень